De digitale Slingerbeurs Almelo draait op volle toeren.
Doet uw bedrijf of vereniging ook al mee?

 De Slingerbeurs Almelo zorgt in Almelo voor sociale samenwerkingen. Een stichting of vereniging heeft de middelen of mankracht ergens niet voor en een bedrijf wil daar wel bij helpen. Op deze wijze zijn er door de jaren heen tal van mooie initiatieven van de grond gekomen. Ook in coronatijden, waarbij de daadwerkelijke beurs in het ROC gebouw aan de Wierdensestraat op slot ging, gaan alle koppelingen tussen bedrijven en verenigingen of stichtingen gewoon online door. Want er blijkt behoefte aan zoveel uiteenlopende dingen. CKV Achilles wil bijvoorbeeld haar clubhuis graag opknappen en Knuif Bouwcombinatie B.V. wil deze vereniging wel de juiste materialen kosteloos aanbieden.

Sportbedrijf Almelo biedt Mantelzorg Almelo graag een corona-proof ontspannen samenzijn aan. Reclame Totaal ontwerpt belangeloos het nieuwe logo voor Biodanza. En deze week haalde Jeugd en wijkcentrum Egbertus gratis de benodigde verf bij Praxis Almelo op. De Heer Smit nam namens deze stichting 30 liter saus en diverse extra andere artikelen in ontvangst van assistent bedrijfsleider Jaap van de PRAXIS. “Een prachtig gebaar, waar wij Praxis Almelo en de bemiddeling van De Slingerbeurs Almelo erg dankbaar voor zijn. Want op deze manier kunnen wij het wijkcentrum een frisse opknapbeurt geven.”

Tal van vragen of ideeën worden dus door veel mooie Almelose bedrijven gehonoreerd. En de Slingerbeurs fungeert hierin als Matchmaker. Voorzitter Han Zomer (tevens werkzaam als directeur MBO College ROC voor Management & Organisatie) vindt het fijn dat via het platform www.deslingerbeursalmelo.nl deze mooie samenwerkingen toch hun doorgang kunnen krijgen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft belangrijk. Zeker in deze tijden, waarin Stichtingen en verenigingen door tijdelijke sluitingen in zwaar weer zijn beland. Krachtige bedrijven nemen als het ware deze stichtingen en verenigingen op hun schouder waar ze kunnen. Een beetje hulp kan al wat verschil maken. Mocht uw bedrijf zich ook maatschappelijk verantwoord willen inzetten of kan uw Almelose stichting of vereniging middelen, materialen of mankracht gebruiken? Neem dan een kijkje op www.deslingerbeursalmelo.nl voor opgave en overige aanbieders of vragers. Mailen kan ook altijd naar info@deslingeralmelo.nl