Reclamebureau RECLAME TOTAAL biedt stichtingen BIODANZA de helpende hand via de digitale Slingerbeurs.

Voorzitter van de Slingerbeurs Han Zomer geeft aan dat in deze periode ook veel vragen via www.deslingerbeursalmelo.nl op afstand tot stand kunnen komen. Een mooi voorbeeld daar van is het aanbod van  Reclame Totaal. Een gerenommeerd reclame bureau dat in deze tijden stichtingen wil helpen met het maken van een logo of meedenkt over een marketingplan en optimalisatie van een website. Eigenaar Wouter Bos geeft aan dat het fijn is om als Almelo `s bedrijf een stichting of vereniging in deze Corona periode toch een hart onder de riem te kunnen steken en zo de helpende hand te bieden. Zo ontwerpt Reclame Totaal momenteel voor o.a. Biodanza een mooi nieuw logo, maar helpt ook De Slingerbeurs Almelo zelf waar nodig.

Heeft jouw vereniging of stichting ook een hulpvraag of wil je als ondernemer een helpende hand bieden? Mail dan naar info@deslingeralmelo.nl of kijk voor vraag & aanbod op www.deslingerbeursalmelo.nl