Bestuursvoorzitter Harmen Eenkhoorn van CKV Achilles:
“Wij zijn erg blij met de veilige digitale matches via De Slingerbeurs Almelo”.

Harmen van CKV Achilles gaf aan dat de gehele coronaperiode ook voor diverse Almelose verenigingen niet als makkelijk is ervaren. Hij geeft aan erg blij te zijn met de mooie matches via De Digitale Slingerbeurs Almelo. Zo waren bijvoorbeeld de boeidelen van het clubgebouw verrot en nodig aan vervanging toe. Een hele uitgave, maar Harmen dacht daarbij meteen aan De Slinger Almelo. Het Slingerteam bracht CKV Achilles in contact met Knuif Bouwcombinatie B.V. en zo gebeurde het dat Witsand de benodigde boei-delen bij het clubgebouw afleverde“Een prachtig gebaar waar wij de directie van Knuif en medewerkers van Witsand erg erkentelijk voor zijn”, aldus Harmen. Ook Soweco schoot vervolgens te hulp en heeft twee mankrachten een tweetal volle dagen bij CKV Achilles een schilderklus laten uitvoeren. “Het is mooi wanneer je een vereniging of stichting in je nabije omgeving op deze manier kunt helpen”, aldus John Braker van Soweco.