DOET UW BEDRIJF OF STICHTING OOK MEE?

De Slingerbeurs Almelo kan in haar huidige vorm niet plaatsvinden. Vandaar dat het bestuur heeft besloten hier digitaal vorm aan te geven. Dit, zodat alle mooie initiatieven door en voor Almelo toch plaats kunnen vinden. Juist nu in tijden waarin het misschien wel extra hard nodig blijkt te zijn.

30 stichtingen / verenigingen hebben zich tot nu toe aangemeld.  En 27 bedrijven hebben al enthousiast kenbaar gemaakt “handen, middelen of materialen” beschikbaar te willen stellen. Doet u ook mee? Aanmelden als vrager of aanbieder kan via info@deslingeralmelo.nl

De spelregels zijn als volgt:

  • Zowel vragers als aanbieders kunnen hun vraag/ aanbod mailen naar info@deslingeralmelo.nl
  • Vragers worden door het Slingerteam op het digitale beursplatform vermeld.
  • Het aanbod in dienst / goederen of materialen wordt tevens op deze website vermeld.
  • Vragers kunnen zelf tussen het aanbod zoeken, waarna zij aan De Slinger Almelo zullen vragen om contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder van deze dienst/ goederen of materialen.
  • De aanbieder kan ingaan op de vraag of het Slingerteam laten weten dat dit niet de juiste match is. Dit koppelt het Slingerteam aan de vrager terug.
  • Bij een juiste match licht het Slingerteam de vrager in en verstrekt het team de gegevens van de aanbieder, zodat er rechtstreeks contact opgenomen kan worden.
  • Het Slingerteam verzorgt de follow-up van de matches.
  • Vrager en / of aanbieder geven via info@deslingeralmelo.nl door wanneer de match zal plaatsvinden.
  • Indien mogelijk is een lid van het Slingerteam op deze match-dag aanwezig om een mooie foto te maken en een stuk te schrijven voor zowel social-media als de pers. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan wordt gevraagd aan de vrager om dit te sturen naar juliettevrijhoeven@deslingeralmelo.nl
  • Een gemaakte match dient binnen één jaar uitgevoerd te worden.

We hopen op deze manier toch een aantal mooie matches te realiseren en hierbij het Almelose vereniging-/ stichtingsleven waar nodig de helpende hand te reiken.

Doet u als vrager of aanbieder ook mee aan de DIGITALE SLINGERBEURS ALMELO?
Mail ons, zodat wij u vanaf dag één op de digitale beurs vermelden.

Binnen een tweetal weken gaat de digitale Slingerbeurs Almelo online. Wij houden u uiteraard op de hoogte!

DE EERSTE DIGITALE MATCH IS AL GESLOTEN:

De voedselbank Almelo heeft 2 mooie bureaustoelen cadeau gekregen van SKO. De dames en heren van de voedselbank zijn heel blij met hun comfortabele zitplaatsen.
SKO bedankt!!

Wilt u ook een mooie match maken? Stuur dan nu een mail en meldt u aan!