De Slinger Award is overhandigd aan “Stichting De Vrolijkheid”!
Een stichting die zorgt dat kinderen in het AZC kunnen knutselen en daarbij even hun zorgen kunnen loslaten.

De Slinger Almelo rijkt ieder jaar een Slinger Award uit. Dit is een Award voor een Match, gemaakt op de Slingerbeurs tussen een bedrijf en een stichting.

De Vrolijkheid Almelo”, Gertie van Nuenen, heeft uit handen van bestuurslid Crista ten Hove De SLINGER AWARD mogen ontvangen. Een mooie match met “De Overview Coach” kwam tot stand, in het kader van orde aanbrengen in het uitgebreide magazijn ten behoeve van o.a. Knutsel activiteiten voor Kinderen die gevlucht zijn uit Oorlogsgebieden.  Het bestuur van De Slinger Almelo omarmt dit mooie initiatief en draagt “Stichting De Vrolijkheid Almelo” een warm hart toe. Hun werk, ten aanzien van kinderactiviteiten in het AZC, is erg waardevol. Door creatief bezig te zijn kunnen kinderen even kind zijn. Het Bestuur van De Slinger Almelo geeft middels sponsoring een cheque van € 250,- aan “Stichting De Vrolijkheid”, waar o.a. knutselmateralen etc. voor kunnen worden gekocht.