Aanbieder 1

3 x 4 uur een vakman, een ochtend of een middag inzetbaar over het hele jaar

REAGEER

Aanbieder 2

Workshops schilderen

REAGEER

Aanbieder 3

Wij bieden hand- en spandiensten 4 x 4 uur x 4 personen

REAGEER

Aanbieder 4

3x 4 uur begeleiding op administratief gebied, bv hulp opzetten van een administratie. Voorlichting en eventuele begeleiding naar ANBI status. Advies over vrijwilligersvergoeding.

REAGEER

Aanbieder 5

  1. Vervoer van goederen (max. 1 huiftrailer), exclusief inpakken, in een straal van 40 km rondom Almelo. Eén laadadres en één losadres.
  2. Opslag van goederen, hoeveelheid ca. 1 garagebox.
  3. Rondleiding en presentatie aan een groep van max. 25 personen.
  4. Ca. 50 gadgets/ give a ways tbv bijvoorbeeld een evenement.
  5. Ca. 50 gadgets/ give a ways tbv bijvoorbeeld een evenement
REAGEER

Aanbieder 7

Nader te bepalen mits “Coronaproof”

REAGEER

Aanbieder 8

Voor een periode van ongeveer 15 weken kunnen 5 studenten een evenement voor u organiseren. Zij besteden hier 4 uur per week aan. Het zijn studenten van de opleiding Marketing & Communicatie en kunnen door middel van een evenement voor u uit te voeren, ervaring opdoen voor het vak Evenementenorganisatie.

REAGEER

Aanbieder 9

  1. Workshop samenwerken voor een team/bestuur/organisatie.
Samenwerken is kunnen leven met de verschillen, maar dan moet je die wel kennen. In de workshop gaan we zoeken naar de verschillen en kijken hoe die elkaar aanvullen.
Ook de valkuilen bij samenwerken komen aan bod.Tijdsduur van de workshop ± 2 uur.
6-12 personen.
  2. Workshop Vragenstellen. De kunst van het ‘oordeelsvrij’ vragen stellen. Luisteren om te begrijpen, niet om antwoord te geven. Nieuwsgierig zijn. Na deze workshop ga je met meer vragen naar huis, dan waar je mee kwam.
Tijdsduur van de workshop ± 2 uur.
6-12 personen.
REAGEER

Aanbieder 10

Wegdromen bij een goed verteld verhaal? Dat verzorgen wij, sagen, legenden, mythen, sprookjes als meester vertellers gebracht. Voor jong en oud, groot en klein, volwassen en kind. Ook verzorgen wij workshops en cursussen zodat de deelnemers vertrouwen krijgen in het zelf vertellen van verhalen voor het publiek.

REAGEER

Aanbieder 11

Geven van voorlichtingen op het gebied van brandveiligheid

REAGEER

Aanbieder 12

Een verhaal over pijnverlichting en gezondheid

REAGEER

Aanbieder 13

Als bedrijf bieden wij helpende handen aan. Deze handen kunnen: muren schilderen, poetsen, tuinen zomer of winterklaar maken,  Helpen in verpleeg- of verzorgingstehuizen bij allerlei activiteiten. Renoveren van schoolpleinen, speeltoestellen etc. Kortom, wij hebben personeel dat bij elkaar 40u aan vrijwilligerswerk mag spenderen. Het enige dat wij vragen is dat de activiteit voor 6u of meer is op een dag en dat mensen een lunch aangeboden krijgen.

REAGEER

Aanbieder 14

Nader te bepalen mits “Coronaproof”

REAGEER

Aanbieder 15

Presentatie/proeverij
Zou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Want soms komt koken er gewoon niet van: u heeft een drukke dag, bent laat thuis of het koken gaat u niet meer zo gemakkelijk af. Probeer dan eens de gerechten van Food Connect! Wij verloten onder onze matches vijf keer een volledig verzorgde middag bij Food Connect in Almelo. Deze zullen we houden op een dinsdag of donderdag van 14.00 – 16.00 uur. Hierbij kunnen 10 tot 30 personen aanwezig zijn.

Programma:
Ontvangst met koffie/thee
Presentatie Food Connect
Rondleiding door het bedrijf
Proeverij
Quiz

REAGEER

Aanbieder 16

Accommodatie beschikbaar stellen (gebruik maken van ruimte voor bv vergadering)
Workshop verzorgen over veilig internetbankieren

REAGEER

Aanbieder 17

Wij bieden het gratis gebruik van ons springkussen voor een dag/weekend aan. Daarnaast bieden wij 4x een dagdeel (totaal dus 2 dagen) aan met 2 hoveniers om groenwerkzaamheden te verrichten.

REAGEER

Aanbieder 18

Novel-T Smart is onderdeel van Novel-T, en is kennisintermediair in de regio Twente tussen non-profit / MKB en de kennisinstellingen Saxion en UT. Wij bieden bemiddeling aan tussen organisaties, verenigingen en stichtingen die willen profiteren van expertise van Saxion en UT, of die een project met vakexperts/studentonderzoekers willen uitvoeren. Zo kunnen kennisvragen worden beantwoord, advies ingewonnen, en projecten opgestart.

REAGEER

Aanbod volgt nog!

Aanbieder 22

en voedseladvisering

– kruidenworkshop
– workshop “Druckwerk” (wegens succes geprolongeerd, over buik en stoelgang)
– zo mogelijk “antwoord “ op wat de beursvloer vraagt

REAGEER

Aanbieder 23

REAGEER

Aanbieder 24

Ik kan een dag besteden aan het  verzorgen van een diner voor maximaal 20 personen (Ik verzorg geen drank en heb geen locatie)

REAGEER

Aanbieder 25

Wij bieden aan een vergaderruimte tijdens kantoor uren voor 20 personen incl koffie/thee.  Rolstoelbus vervoer 2 x tegen kostprijs per km.

REAGEER

Aanbieder 26

Bij Goldstars Heracles Walking Football staan plezier en bewegen voorop. Wij bieden 3 workshops/trainingen Walking Football aan voor heren vanaf 55 jaar en dames vanaf 40 jaar.  Aantal personen en tijden zijn in overleg per workshop.

REAGEER

Aanbieder 27

Ik kan instellingen helpen en adviseren met het op orde krijgen en organiseren van hun planning & logistiek. Vrijwilligers kan ik begeleiden en trainen. Ook warehousing, ordermanagement en goederenregistratie passen hierin. Instellingen die te maken hebben met veel mensen tegelijkertijd of evenementen met veel bezoekers kan ik helpen een RI&E te maken. Afhankelijk van de behoefte en de wens kan ik meerdere dagdelen beschikbaar stellen

REAGEER

Aanbieder 28

Meld je snel aan want sociaal verantwoord ondernemen begint hier!

REAGEER

Meld je aan voor onze nieuwsbrief