HIERONDER TREFT U EEN OVERZICHT AAN VAN DE VRAGEN

Verschillende partijen stellen een vraag, kunt of wilt u helpen reageer dan snel. Wij kijken dan of we u in contact kunnen brengen met de vrager nadat ons team heeft vastgesteld dat partijen wat voor elkaar kunnen betekenen. Dank alvast namens het team van de Slinger Almelo. Heef tu een vraag maar staat bij het aanbod geen match, stel uw vraag dan toch wellicht kunnen we dan toch iets voor u betekenen.

IK HEB EEN VRAAG… >

Paco Plumtrek

Podium Paco Plumtrek
In afwachting van een permanente locatie dringend op zoek naar een tijdelijke ruimte voor een periode van 1-11/2 jaar (binnen of net buiten Almelo) om een podium te bieden aan akoestische acts met eigen werk.

Ver. Vrijzinnigen

We hebben een invaliden toilet hard nodig. Er zijn verschillende toiletten die wellicht omgebouwd kunnen worden? Ook is het bestaande podium in de kerkzaal een groot probleem voor mensen met een handicap: zowel het betreden van het podium zelf alsook om via het podium naar de achterzalen te komen. daar worden ook vaak activiteiten georganiseerd, daarom is onze vraag of het mogelijk is het podium te verwijderen en gelijkvloers te maken. In plaats van het podium zouden we dan graag een verrijdbaar spreekgestoelte of iets in die geest willen hebben.

De Vrolijkheid

Stichting de Vrolijkheid wil de komende tijd jongeren vanaf 12 jaar, die verblijven op het azc-Almelo, ondersteunen bij het verbeelden van hun ervaringen en deze verhalen delen via Sociale Media. We hebben de jongeren en de docent. En denken dat we dit aanbod ook op afstand kunnen aanbieden (als de lockdown aanhoudt)

We zijn op zoek naar een green/bluescreen, studiolampen, statieven, een fotoprinter maar vooral naar digitale camera’s zodat de jongeren ook de middelen hebben om ook als ze geen smartphone hebben foto’s kunnen maken. De gevraagde spullen hoeven niet nieuw te zijn maar misschien niet meer passend voor een professioneel fotograaf maar nog wel passend binnen de huidige beeldkwaliteit en software vereiste.

Energie-huis  De Hagendoorn

Energiehuis De Hagendoorn zoekt timmerman / klusser

In De Hagedoorn, voorheen de basisschool en nu een bewonersinitiatief, is er behoefte aan een fysieke plek waar vraag en aanbod maar ook inspiratie bij elkaar komt. Deze plek wordt het Energiehuis De Hagedoorn genoemd. In dit pand staat een podium. Er wordt gezocht naar handige klussers die op dit podium een wand willen bouwen. En wel zo dat de voorkant wel open kan zodat de functie van podium behouden blijft.

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER

Brandweer Twente

Wij zoeken ambassadeurs die samen met de brandweer de brandveiligheid binnen Twente vergroten.

Buurtcamping Almelo

We zoeken breed vrijwilligers die allerlei taken kunnen doen van op en afbouw, workshop geven, vermaak, spullen die nodig zijn voor de buurtcamping

De Hagedoorn

BEWONERSINITIATIEF

Wij zoeken nog mensen die als gastvrouw willen fungeren, maar ook mensen die kleine klusjes willen doen, zoals snoeiwerk, schilderwerk  e.d. Daarnaast zoeken we nog gereedschap wat we voor verschillende buitenklussen kunnen gebruiken, bv een heggenschaar, een snoeischaar, harde bezems e.d.

Stolpersteine

Werkgroep ALMELO | Stichting levend verleden

De Stolpersteine werkgroep Almelo organiseert ieder jaar de plaatsing van Stolpersteine (struikelstenen of gedenkstenen) in het trottoir voor de laatste vrijwillige woning van slachtoffers van het Nazi regime, Hiervoor moeten er bestratingswerkzaamheden plaatsvinden. Dat is vakwerk waarvoor wij vakmensen zoeken. De aankondigingen van de plaatsing van de Stolpersteine en de uitnodigingen voor de Stolpersteine ceremonie moeten worden ontworpen en worden gedrukt

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER

St. Meereizen

Materialen nodig voor de reizen; hand- en theedoeken, spelletjes (mens erger je niet/ puzzels / rummycub, kleurstiften), koelboxen enz
vervoer; bus voor 9 personen voor 1 of meerdere dagen

Egbertus

Graag een Linoleum vloer en verf

Almelo doet mee

hapjes voor een kinderfeestje, Poffertjes voor bij de e-sport fruitmanden voor ouderen/zieken

St. Natuurhus Almelo

Voor het Doepark de Hagen: parkonderhoud, afval opruimen, onderhoud buurtmoestuin, poten, zaaien, oogsten!  Hulp bij de bouw van het paviljoen: bouwvakkers, klussers, handige jongens en meisjes, aanpakkers , sjouwers opruimers, schilderen

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER

Omroep Almelo

Wij zoeken schoonmaakhulp op regelmatige basis, 1x per 14 dagen. Cursus, workshop montage Davinci Resolve Catering voor een personeelsfeestje

VVE AVEDAN

Workshop/ voorlichting of ontspanning ( te denken valt aan gezondheid, preventie, budgettering, schilderen of bewegen) Voor een groep van 10-15 dames uit de wijk Ossenkoppelerhoek , Nieuwstraatkwartier zij hebben allen een kind in de basisschoolleeftijd dus graag op een ochtend ergens tussen 8.30 en 11.30

Voedselbank Almelo

Match met SKO Oldenzaal

Voor ca. 5 personen wordt gezocht naar een opleiding BHV (bedrijfshulpverlener) en/of een opleiding Reanimatie en AED. Voor het kantoor ‘Intake’ wordt gezocht naar 2 (gebruikte) bureaustoelen die beantwoorden aan de ARBO vereisten. Voor de ingang van de Egbertuskerk wordt gezocht naar een partij die bereid is de (3) eikenhouten deuren aan de voorzijde van de kerk van een nieuwe blanke laklaag te voorzien.

Ontm. plein 55+

Ontmoetingsplein 55 plus brengt mensen samen om met elkaar dingen te ondernemen en te ontdekken. Wij zoeken rondleidingen bij bedrijven en instellingen, workshops, trainingen en andere mogelijkheden om als groep samen te komen en te leren. De activiteit bepaalt de groepsgrootte.

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER

Leger des Heils Almelo

Schilderwerk: Wij zoeken voor 1 dagdeel een schilder die voor ons in de kerkzaal 1 binnendeur met kozijn opnieuw in de verf kan zetten. Installatiewerk: Wij zoeken iemand die voor ons achter in de kerkzaal een verhoogde afgeschermde audiovisuele hoek kan maken. De apparatuur staat nu los op een tafel en we willen dit graag netjes weggewerkt hebben.

Vrouwen van en voor Almelo

Drukken van visitekaartjes, Relatiegeschenken, Tips vergroten netwerk, Leuke workshops

Participatie naar vermogen

Graag leuke uitjes/workshops voor de vrijwilligers van het team Participatie naar Vermogen

De Vrije School

Wij willen als school ons school plein groener maken. In week 20 zullen wij een waterpomp laten slaan. Daar omheen is straat werk te doen, kleine muurtjes bouwen, zagen in beton, aanleg groen. Naast de inzet van een bedrijf en hulp van ouders zou het erg fijn zijn als er 2 of 3 professionals op dit gebied zouden willen meewerken. Eventueel is een andere datum ook mogelijk. Daarnaast zijn wij opzoek naar iemand die de lessen in de moestuin kan assisteren (een leerkracht zal daar bij aanwezig zijn) dit zal één a twee keer per week zijn in de periode van maart tot eind september ( met uitzondering van de schoolvakanties) Daarnaast zou het fijn zijn als deze persoon/ personen kunnen zorgen voor de moestuin achter de school. Hierbij denken wij aan 1 of twee personen. Ervaring en enthousiasme voor tuinieren zijn fijn, maar leren mag ook.

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER

St. Welzijn ouderen en kinderen

Wij willen graag hulp bij het realiseren van wensen voor ouderen en kinderen

Wijkplatform

Ossenkoppelerhoek, Beeklust en Groeneveld

Hulp bij ontwerpen en onderhouden webpagina

Molen de Hoop

hulp bij het realiseren van een ruimte voor de vrijwilligers en molenaars van Molen De Hoop in Almelo. Wij kunnen alle materialen voor het bouwen en inrichten gebruiken.

Scouting het Twentse Ros

Ondersteuning bij kampen (Denk aan vervoer, maaltijden, etc)
Schoonmaken van het dak/muur (mos).

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER

AZRA Foundation

Voor onze 20 vrijwilligers willen wij het beste; door hun inzet kan de winkel dagelijks open en velen werken al jaren belangeloos mee. Wat zou het fijn zijn als voor degenen die willen wat extra scholing/kennis beschikbaar zou zijn, iets wat gerelateerd is aan detailhandel, gastvrouwschap of veiligheid in de winkel. Of een richting waarin zijn zichzelf verder zouden willen ontwikkelen. Of een workshop over kleur/stijladvies voor henzelf maar ook zodat ze een klant wat meer kunnen adviseren.

Twentse Zorgcentra

Vraag volgt

ST. De Gravenruiters

Aanleggen van een ondergrondse tyleen waterleiding tussen het vaste waterpunt in de stal en een centraal punt (paal) in het weiland. Lengte ca 50 meter. Benodigde materialen: tyleen leiding, koppelingen voor de aansluiting in de stal, kraan met muurplaat voor bevestiging op een paal in de wei. Graven van een gleuf tussen de stal en de beoogde weidepaal. Leggen van de leiding en aansluiten. Opmerking: voor het graven van een gleuf voor de leiding over de genoemde afstand zou een kleine graafmachine makkelijk zijn.

RIBWGO De Koppel

Vraagt expertise op het gebied van LVB, En andere vlakken ( te denken valt hierbij aan onbegrepen gedrag of iets op het gebied van teambuilding), Een uitje voor onze clienten (een ouder wordende doelgroep)

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER

Hondenspeeltuin Nijrees

Middelen voor honden speeltuin, en grondboring voor water, overkapping en hekwerk

SERVUS

Alle vragen in en om ons verenigingsgebouw “De klankkast” Bosrand 8 te Almelo, 1. Schilderen van de keuken in het gebouw (verf  aanwezig),  Onderhoud en schilderen van de bar, Diverse klemmende deuren nakijken en afsluitbaar maken, Een inloopkast maken in onze bestuurskamer, Snoeien van buitenboel rondom het gebouw en herbestrating van een tegelpad

ARTDESCH

Mensen die de schuur opruimen, straat grasvrij maken. Tuinstoelen reinigen etc.
Workshop voor team. Verhaal voor deelnemers Nationale vertaalschool.

St. De Gravenruiters

De Stichting De Gravenruiters gaan een nieuwe manege bouwen. De Gravenruiters heeft daarom een team samengesteld dat de financiën en de financiële verantwoording van de bouw beheert. Dat team bestaat uit twee financiële adviseurs en de financiële man van De Gravenruiters. Graag willen we dit team aanvullen met een vrouw of man die als secretaris dit team wil ondersteunen. Dit team zal nog dit najaar van start gaan.

REAGEER
REAGEER
REAGEER
REAGEER