Ken jij de Slingerbeurs Almelo al? Opgeven kan nog.
19 april a.s. vindt deze weer plaats en iedereen is welkom!

 

Tijdens De Slingerbeurs treffen betrokken mensen van Almelose bedrijven en stichtingen elkaar. Dus ben je werkzaam binnen een leuk bedrijf of betrokken bij een enthousiaste vereniging of stichting? Lees dan even verder! Want tijdens deze gezellige Slingerbeurs leggen Almelose bedrijven, onder het genot van een hapje en drankje, contact met het Almelose verenigingsleven. Bedrijven kijken wat zij een hulpbehoevende Stichting/ Vereniging uit Almelo kunnen bieden.  Dit kunnen manuren, materialen of middelen zijn.

 

Op vrijdag 19 april zal middels een Gongslag rond 14.30 uur de beursvloer openend worden en rond 16.00 uur sluiten. Daarna wordt door de Notaris de aantal matches bekend gemaakt.

 

Heeft uw Stichting of Vereniging een hulpvraag? Denk aan een dag extra handjes bij een klus, materialen of kennis/middelen?  Geef uw Stichting/ Vereniging dan op via www.deslingeralmelo.nl/vraag  of info@deslingeralmelo.nl

 

Uiteraard vragen wij ook Almelose Bedrijven om zich op te geven via www.deslingeralmelo.nl/aanbod of info@deslingeralmelo.nl

 

Mooie Almelose bedrijven als Rabobank, Heracles, Donker Groen maar ook Gemeente Almelo zijn slecht een aantal namen van de vele aanbieders die deze dag belangeloos middelen, materialen of kennis beschikbaar zullen stellen voor het Almelose Stichting- en Verenigingsleven.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande nog meer informatie, kijk gerust op www.deslingerbeursalmelo.nl